Què saps de les Barras d’Access?

Les Barras són 32 punts ubicats al cap que emmagatzema informació, creences, idees, emocions, pensaments, actituds o fins i tot alguna cosa que haguem fet significatiu en algun moment de la nos- tra vida. Quan les activem amb uns simples tocs i emprant energia s’aconsegueix eliminar els com- ponents electromagnètics que ja no et serveixen i així fer més espai disponible per poder rebre i cre- ar alguna cosa completament nova.

T’espero sense expectatives per gaudir d’una experiència diferent a tot el que has viscut fins ara.

Imagina que puguis dissoldre estructures mentals antigues que t’han estat frenant i condicionant en els moments de triar més en l’amor, en l’ocupació, en la situació econòmica i altres àrees.

És un gran honor impartir aquest curs sobre la teràpia corporal de Barres d’Access, que et permet a tu i al teu cos començar amb les descàrregues de tots els pensaments, idees, sentiments, emocions, actituds, decisions i creences que et limiten i que has tingut fins aquest moment emmagatzemats en el teu memorial cel·lular.

Et deixaràs triar viure en el present amb total facilitat, goig i glòria.

El curs inclou:

✅ Xerrada informativa i introductòria sobre les Barres.

✅ Vídeo dels fundadors de les Barres d’Access, iniciant-te en la pràctica ✅ Manual (et servirà per gestionar la teva vida, una ajuda valuosa).

✅ Gràfiques i plantilla de cap.

✅ Certificat internacional (podràs impartir les teves sessions arreu del món) ✅ Dues sessions que vas a rebre (serà com un massatge al cervell).

✅ Dues sessions que vas a regalar (per millorar les pràctiques).

✅ La meva presència permanent facilitant cada pas.

✅ Pica-pica i beguda no alcohòlica.

✅ Rialles.

✅ Noves energies.

¿I si el que busques són les Barres d’Access, que et permetran més accés a la consciència? ¿Que més és possible i no has considerat encara?

¿Agafes ja la teva plaça?

¿Com seria la teva vida d’aquí a 5 anys si fessis aquest curs amb mi?

¿I com seria la teva vida d’aquí a 5 anys si no fessis aquest curs amb mi?

Més info: +34 617 60 85 19

Andra Bulica, facilitadora, esciptora i infermera.