Armonia banilor. Practica.

Unde ne vedem? Pe pagina de Facebook Condica Vegana: https://www.facebook.com/Condica-Vegană-532928580136161/

? Ghici cine este invitat/ă  la acest eveniment online menit să îmbunătățească armonia banilor prin practică?

? Ai ghicit!! Te-am invitat pe tine și pe toată lumea care este interesată de soluții care aduc plusuri chiar înainte de a începe a folosi banii cu chibzuială.

? Vom bifa tehnici care să nu risipească resursele pe care le avem, vom înlătura veninuri pe care le-am cumpărăt vrând-nevrând, vom descoperi noi căi satisfactorii și timp pentru bunăstrarea și armonia vieții noastre. 

? Vino fără așteptări, restul vine de la sine!

Aloha!

Armonia banilor. Chemarea.

Duminică, 31 mai 2020, 12:00 ora României

Îți mulțumesc pentru interes și pentru faptul c-ai ajuns aici.

?  Nu este o coincidență, chemarea banilor și armonia lor, se îndreaptă spre ține. 

? Dacă nu te simți expert/expertă în a ieși din crize economice, acest workshop online despre armonia banilor e pentru tine.

? Iar dacă ești deja expert/expertă, vino să te bucuri de energia pe care o vom crea împreună.

? Nu asista singur/singură, dacă cunoști și alte persoane care au nevoie de această energie.

https://andrisima.com te invită la primul pas spre armonia banilor: chemarea.

Eveniment gratuit, prezentat de Andra Bulica https://www.facebook.com/groups/251071929603963/

Vino fără așteptări, restul vine de la sine!

Aloha! Salut, armonie și amabilitate

Intensitatea cuvântului Aloha este direct proportinală cu energia pe care o emană sensurile sale. Aparent, este cunoscut că și salut în ținuturile hawai-ene, însă cercetând aflăm că înseamnă armonie, afecțiune, compasiune, iubire, simpatie, rezonabilitate, bucurie, orgoliu sănătos, serenitate, amabilitate și senzualitate. 

Cinci litere reunite într-un cuvânt, cunoscut că formă răspândită de salut în Hawai, Aloha, este mai de grabă o stare de spirit.

Cuvântul provenit din limba proto-polineză, descendentă din cultură proto-malayo-polineza, poate însemna atât bună cât și la revedere în cultură hawai-ana. 

În funcție de zona geografică, dialect și tradițiile păstrate, acest cuvânt se diversifică și poate adopta alte forme de exprimare care să transforme Aloha în motivație, menită să vindece spiritul, corpul și să te învăluie în bucurie.

De asemenea, Aloha reprezintă spiritul insulelor hawai-ene, atât de speciale și unice.

Să ne jucam putin cu un exercițiu de imaginație. Respirăm profund în așa fel încât să simțim bucuria Aloha, numai imaginându-ne un peisaj rupt din paradisul hawai-an. 

Câtă nevoie avem acum, să ne deconectăm de la tot, măcar pentru câteva momente și să visăm, să ne creem propria magie, propria libertate. 

Davianna Pōmaika’i McGregor, profesoară și directoarea centrului istoric din cadrul Universității din Hawai, ne oferă o perspectivă adițională a significatiei cuvântului Aloha; aceasta consideră că ALO significa față în față, iar HA reprezentând respirația vieții. 

Hawai este arhipelagul cel mai izolat de pe glob; localizarea sa fiind în oceanul Pacific, iar vecinătatea coastei californiene la aproape 4000 de km și cea a Japoniei la circa 6000 de km;

De aici și adoptarea legii Aloha, născută din necesitatea de a trăi în pace unii cu alții și de a munci împreună, în armonie cu legea pământului, cu credințele lor spirituale, mai ales că pământul lor avea și continuă să aibe resurse limitate. 

Aloha, este un magnet, la fel ca Honolulu, capitala statului hawai-an, iar distanta geografică nu este impediment pentru cele 9 milioane de turiștii, care vizitează anual insulele, atrași de cultură, tradițiile și specificul acestor 18 insule întinse pe o distanță de aproximativ de 2400 de km distanță. 

Din inima Andrisimei, vă doresc Aloha tututor!

Pe curând! Aloha!

Eveniment Online Detox Emotional

16 mai 2020, Romania, orele 12:00.

Apreciez că ai ajuns aici. Andrisima îți mulțumește pentru curiozitate!

https://www.facebook.com/groups/251071929603963/

https://andrisima.com te invită la acest seminar online pentru a beneficia de un detox emoțional, de care toți avem nevoie.


O oază de pace, în care ne vom odihni emoțiile și în același timp ne vom antrena creierele pentru a obține un detox complet, favorabil situației actuale.


Vino fără asteptari. Restul vine de la sine!

Putem admite că aparținem naturii?

De pe meleagurile unei insule din mijlocul oceanului Atlantic, tot din natură, vin și aceste rânduri scrise cu scopul de a activa emoții.
Într-o localitate aflată pe o colină, un spirit liber se bucură din plin de natură, cu recunoștiință și fără bariere; în alt colț al lumii sigur, cineva stă pe câmpie, contemplând cerul și norii zâmbind încântat; și tot, așa noi, miliarde de persoane ne conectăm energiile deschizând o poartă a lumii numită natură.

Suntem parte din natură chiar dacă uneori ne costă să ne reîntoarcem la origini. Alegem metropole, mega orașe în care, ajungem numai să ne rătăcim valorile fundamentale, tocmai pentru a ști unde să ne întoarcem, când îi ducem dorul naturii și inclusiv nouă înșine.

Originile nu au neapărat loc stabil când vine vorba de natură. Tot mai frecvent ne confruntăm cu gânduri care ne conduc să reflexionăm la lupta interioară (purtată și târâită fără să ne vindecăm rana emoțională) și asta datorită faptului că încercam să ne convingem că nu știm să descindem dacă aparținem locului în care ne-am născut sau aparținem locului în care trupul, spiritul și corpul se simt în largul lor; dar noi știm, cum de altfel și natura știe;

Natura nu cunoaște limite de rase și ne arata că există doar viață; nu cunoaște limite de regiuni, ea ne învață să-i respirăm miresmele oriunde am fi, fară a conta de unde am venit sau unde poposim.

Fiecare după caz, alegem sau nu, să admitem că aparținem naturii, dar mai devreme sau mai târziu o să ajungem să tânjim după reîntalnirea cu roua, după mângâierile vântului, sau a alerga desculți prin iarbă, a ne plimba prin lanuri de porumb, câmpuri cu maci sau floarea-soarelui; după mirosul ploii, a narciselor, după gingășia ghioceiilor, al lacrămioarelor, al zambilelor, după mirosul liliacului, al socului, ori să ne bucurăm că ne este îmbrăcat orașul in ploaie și beneficiem de o prospețime și o curățenie fantastic de utilă.

Cine nu adoră munții, adoră mările și oceanele, plajele, văile, colinele ori depresiunile. Hmm, să ne zâmbească soarele, să ne conectăm tot mai profund cu natura, ascultând păsărelele, greierașii sau admirând flururii. Să ne bucurăm de micul-dejun pregătit pentru a întâmpina răsăritul, lângă o armata frumoasă de palmieri sau de ce nu, de picnic-uri în aproprierea stejarilor pentru a ne lua la revedere de la apusul soarelui până data viitoare.

Natura ne oferă o paletă variată de forme de relief pentru toate preferințele, iar creativitatea ne atribuie și ea un plus de nuanță, fie că dorim să medităm pe malul marii, în pădure, pe câmp, ori la munte sau în deșert, fie că fugim de orașele îmbrăcate în ciment, clădiri reci, cu oameni deghiati în preocupări, ea este disponibilă mereu pentru noi.

Să admitem că aparținem naturii înseamnă să ne căsătorim metaforicamente cu întreaga familie a naturii, să ne refugiem în brațele culorilor, a mirosurilor, a entuziasmului de a savura fructe recent culese, a dansa cu aerul și a râde cu razele magice ale soarelui.

Să respirăm verde, să ne încarcăm cu energie și bucurie la fiecare atingere gingașă a florilor care ne inundă simțul mirosului cu mirosul lor; să ne dăruim tuturor culorilor și să fim recunoscători că retinele noastre sunt răsfățate, așa cum de altfel merită.

Să ne dăruim în întregime mediului din care provenim și să comunicăm cu toate animaluțele, fară a avea teamă de șopârle, șerpi, fară a disprețui melcii, șoriceii, insectele sau păienjenii…toate astea înseamnă să ne întoarce în natură sau să recunoaștem că suntem acasă.