Andrisima își deschide porțile în 2020, anul schimbărilor, noilor emoții și ale conștientizărilor. Conceptul nostru, ia viață după mulți ani de studii, experiențe, tehnici de imbunatarire cerebrala, specializări și lungi perioade de practica. Este o adevărată onoare să împărțim acest nou spatiu de evenimente care a înflorit în multe din locațiile insulelor Canare, insulelor Baleare, cu mare impact inclusiv în exterior cu mult înainte de anul 2020. Andrisima oferă un complex meniu de împuternicire cerebrala și emoțională, iubitorilor de valori fundamentale, atât clasici, cât și moderni, încă din tărâmurile Spaniei, ale României, Italiei, Greciei, Frântei, până în America de Sur, SUA, Australia și Canada.

Extindem energie. Suntem energie vindecătoare și ne-ar încântă să îți facilităm detalii relaționate cu disonanța cognitivă pe care obișnuim să o adaptăm și s-o personalizăm la solicitarea fiecărui client.

Este o onoare să te cunoștem personal sau prin intermediul programelor noastre online specializate în inteligența emoțională, drogodependență și dezvoltarea efectivă și funcțională a creierului.

Până atunci, să cinstim viață.